Penzión Rekrea
Reštaurácia Koliba
Vinársky dom Maxima
Koliba park

Váš Koliba rezort na Margite-Ilone !

Vitajte na Margite-Ilone

Rekreačná oblasť v blízkosti mesta


Koliba rezort sa rozprestiera v nerušenom prostredí rekreačnej lokality Margita-Ilona, asi 6 km od okresného mesta Levice. Ponúka kvalitné ubytovanie, tradičnú gastronómiu, organizáciu svadobných hostín, osláv a firemných podujatí, degustácie a rôzne kultúrne vystúpenia. Za všetkým stojí snaha poskytnúť tie najkvalitnejšie služby.

Nerušivé prostredie

Celá rekreačná lokalita Margita-Ilona je osadená v ničím nerušenom prostredí s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodnú scenériu.

Termálne kúpaliská

Rekreačná lokalita Margita-Ilona pozostáva aj z termálnych letných kúpalísk s celou infraštruktúrou autocampingu.

Bezplatné parkovisko

V úplnej blízkosti reštaurácie a penziónu sa nachádza bezplatné a osvetlené parkovisko zabezpečené kamerovým systémom.

Nabíjacia stanica

Podporujeme elektromobilitu, preto sme v našom rezorte umiestnili nabíjaciu stanicu pre elektromobily – nabíjací výkon 11 kW, konektor Typ 2 (Mennekes).

Koliba rezort – samostatné zariadenia na jednom mieste

Ucelený názov Koliba rezort vznikol pre potrebu spojenia rozrastajúcich sa služieb, ktoré dokáže spoločnosť poskytovať vo svojich jedinečných zariadeniach umiestnených v úplnej blízkosti vedľa seba.

Penzión Rekrea


Príjemné ubytovanie v útulných a zrekonštruovaných izbách s kompletným vybavením a sociálnym zázemím, recepcia s kaviarenským prostredím pre raňajky a občerstvenie, vonkajšia terasa.

Reštaurácia Koliba


Unikátne a štýlové prostredie ľudovej reštaurácie, vynikajúce tradičné ale aj moderné jedlá a nápoje, detský kútik pre najmenších, vonkajšie letné terasy s detskými atrakciami, organizácie rôznych podujatí .

Vinársky dom Maxima


Jedinečné priestory vinárne, vinotéky, degustačnej miestnosti, spoločenskej sály a fotoateliéru, vhodné pre organizáciu svadobných hostín, osláv, firemných podujatí, degustácií .

Koliba park


Vonkajšie nádherné prostredie ideálne pre svadobné hostiny, kultúrne a spoločenské podujatia, koncerty či firemné meetingy a teambuildingy.

Oplatí sa navštíviť v okolí

Dávame do pozornosti len niekoľko zaujímavých miest v najbližšom okolí, ktoré sa by ste mohli navštíviť.

sk_SKSK